Bine aţi venit pe Gabriela Drăgoi Online, site dedicat talentatei gimnaste Gabriela Drăgoi.
Gabriela a câștigat medalia de bronz împreună cu echipa la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008 în finala pe echipe și medalia de aur cu echipa la Campionatele Europene din 2008. Gabriela este medaliată cu bronz și la Campionatele Europene din 2009 în finala la bârnă iar mai târziu în acel an mai cucerește o medalie de bronz la aparatul ei favorit, bârna, și la Grand Prix-ul de la Glasgow 2009. Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Gabriela!

Gabriela Drăgoi Online acum și pe Facebook!

Gimnasta Gabriela Drăgoi se retrage din activitate. Ea își dorește să devină antrenor de gimnastică, sportul care a consacrat-o

Cea mai performantă gimnastă buzoiană a ultimilor ani, Gabriela Drăgoi se retrage din activitate. Anunțul a fost făcut, aseară, la Gala Sportului Buzoian 2012 când sportiva a primit ultimele premii în calitate de sportivă. Performanțele Gabrielei Drăgoi enumerate de prezentatoarea evenimentului au fost aplaudate minute în șir de către toti participanții la festivitate iar, sportiva, prezentă la eveniment le-a mulțumit tuturor buzoienilor pentru susținerea de care a avut parte în toată activitatea competițională. Tot aseară, Gabriela Drăgoi a fost premiată pentru întreaga activitate și de către Academia Olimpică Română.


Gabriela-DRAGOI-retragere

Gabriela Drăgoi, născută în anul 1992 și-a început cariera sportivă la Clubul Sportiv Școlar Buzău sub îndrumarea antrenorilor Costică Clinciu și Gabriela Robu. A fost componenta lotului național de gimnastică iar cele mai mari performanțe le-a obținut în anul 2008 la Jocurile Olimpice de la Beijing unde a obținut medalia de bronz cu echipa dar și la Campionatele Europene de la Clermont unde a obținut medalia de aur. În prezent Gabriela Drăgoi este studentă a Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport și intenționează să devină antrenoare de gimnastică, poate chiar la clubul la care a făcut primii pași în acest sport.

Ciprian STERIAN pentru observatorulbuzoian.ro

Postat în 20 martie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net